Våra uppdragsgivare

Vi arbetar både med stora, internationella koncerner och mindre, svenska företag. De flesta har sin verksamhet inom B2B och många av dem har en teknikanknytning på ett eller annat sätt.

Vi värnar om långsiktiga relationer och hög kvalitet. Därför har vi haft förmånen att arbeta tillsammans med flera av våra uppdragsgivare i många år.

De här arbetar vi med

Bland våra uppdragsgivare finns såväl stora internationella koncerner som lokala entreprenörer.
Klicka på logotyperna för en kort beskrivning.

EMAB

EMAB är en medlemsorganisation för fria trafikbutiker med ca 400 medlemmar runt om i Sverige. EMAB driver också varumärkena Gulf och Frendo.

www.emab.org/

Frendo

Frendo är en kedja med över 100 profilerade trafikbutiker spridda över hela Sverige. Butikerna, som drivs fria handlare med en starkt lokal förankring, är medlemmar i inköpsorganisationen EMAB.

www.frendobutikerna.se/

Gulf

Gulf är ett legendariskt varumärke som återuppstod i Sverige 2013. I dag finns ett drygt 60-tal Gulf-stationer från Norrbotten till Skåne. Kedjan drivs av EMAB.

www.gulfsverige.com/

ISS Facility Services

ISS Facility Services är ett av Sveriges största tjänsteföretag och arbetar med bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster.

www.se.issworld.com/

Lexus

Lexus är Toyotas lyxbilsdivision, som startade serieproduktionen 1989. I Sverige säljs åtta Lexus-modeller, där alla är tillgängliga med hybridteknik.

www.lexus.se/

Toyota

Toyota är en av världens största biltillverkare, med en försäljning 2016 på över 10,2 miljoner bilar i mer än 170 länder. Företaget är pionjär inom hybridtekniken och har nu 36 hybridmodeller i produktion.

www.toyota.se/